#Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 2 May 2017

Company trip ke Bandung : Day 1- Arrived Kota Bandung

Assalamualaikum ..
lama tak update tentang Travelogue kan.

Tahun ni trip ke Bandung pulak.
2nd time visited Indonesia after Bali.

Kami menaiki Air Asia flight paling awal pukul 6.50 pagi.
so malam sebelum tu kami dah terpacak di airport KLIA2 bagi mengelakkan sebarang kelewatan..:)

Jom layan gambar2 dulu.
masih tak boleh move on dengan shopping at Bandung.
Habis duit Malaysia + duit rupiahnya.





Alhamdulillah, selamat tiba di BANDUNG.
First impression, Bandung sebuah kota yang masih separa maju dari segi pembangunan, tetapi ia merupakan pengeluar produk yang utama (shopping heaven) di Asia Tenggara.



Tiba di Museum Konferensi Asia Afrika


salah satu Muzium di Bandung 


Pororo Bandung. hehe..



Luncheon time. sabar menanti makanan Nasi Padang. 




Habis sesi luncheon, kami bergerak untuk sesi team building di Saung Angklung Udjo.

AddressJl. Padasuka No.118, Pasirlayung, Cibeunying Kidul, Kota Bandung, Jawa Barat 40192, Indonesia

Ada performance g sangat2 best. ternganga jugakla kami semua , halusnya muzik yg dihasilkan. 

10 bintang untuk performance Angklung ini. semua berpuas hati..:)

Acara Team building di Saung Angklung Udjo- salah satu tempat workshop popular di Bandung 













Nanti kita update ya. 
terlalu mengantuk..hehe.. bersambung..


No comments:

Post a Comment

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...